fredag 22. juni 2007

Noke en milepæl...

I går avsluttet Maiken 10 års skolegang. Tenk at den engang så lille, uskyldige, søte jenta mi er blitt sååå stor! Tiden går folkens; men jeg er like stolt i dag som jeg var den gangen. Følelsesladet kikket jeg litt ekstra på henne i går; en vakker ung dame! Hun har hatt opplevelser av godt og vondt i bøtter og spann - alt er lagret som erfaringer som har ført henne dit hun er i dag; en meget fornuftig jente med ben i nesa. Nå venter nye utfordringer for Maiken... og med det også for mor;-)

Maiken og en venninde etter avslutningen i går kveld:


Og mens Maiken og jeg var på skolen, var Melina på sykkelbanen. Kuuul;-)


Nok en utfordring er forresten utført. Ikke helt min stil denne men..

2 kommentarer:

Anita Hagen sa...

Hei Hege!

Nå har jeg kikket igjennom bloggen din og jeg må si du tar ufattelig flotte bilder og du er jo bare så utrolig dyktig på å scrappe. Delikat og lekkert med både bilder, farger og duppedingser =) Og du skriver utrolig bra. Har både smilt og tørket tårer av dine historier. Sterkest av alt var å lese om Melina. For en historie, og du verden så rørende å se en så vital og livsglad jente, herlig!

Takk for at du deler sånt med oss Hege. Det gir oss litt å tenke over, og man får litt perspektiv på ting. Tenker spesielt på alt vi tar som en selvfølge. Selv om jeg dessverre er ufrivillig barnløs, så har jeg det allikevel bra. Har hørt at jeg er en fantastisk tante, så da får jeg forsøke å fortsette å være det =)

Ha en strålende St.Hans

Klem Anita

ania sa...

Haha bildet av Melina var jo bare så kul! Og gratulerer med en så stor jente! :) :)