torsdag 30. august 2007

Artig format

Har såvidt kommet i gang med å scrappe feriebildene. Etter mye fram og tilbake kom jeg til at jeg ville prøve meg på formatet 6 * 12. Det passer perfekt; bunken med bilder er stor og det er effektivt og lage mindre LOer. Tenkte at dette albumet skulle være for hele familien; dvs. at jeg skal scrappe bilder som forteller om opplevelser vi hadde på turen. Kommer nok til å bruke mange av bildene jeg har lagt inn i bloggen min her under! Siden skal jeg også scrappe f.eks. badebildene til barnas album.

Ellers er jeg endelig kommet i gang med treningen igjen. Trodde jeg skulle spy under den første pilatesøkta på tirsdag. Jammen kommer man i dårligere form av to måneders sommerferie *angrer*. Ble ikke bedre da jeg testet kondisen i dag. Stiv og støl gleder jeg meg til helgen og avslapping:-)2 kommentarer:

ania sa...

*sukk* så nydelige - du behersker 12x6, ingen tvil om det! :)

Anita Hagen sa...

Men gud så lekkert. Du er så utrolig dyktig til å sette sammen de rette bildene, de rette fargene og de slagkraftige og herlige tekstene. En fryd for øyet Hege. Nydelig!

SÅ vanvittig mange flotte og herlige bilder fra ferieturen deres da. Blir helt stum av beundring. Snakk om å få med seg alle de herlige øyeblikkene.

Ha en scrappende flott og kreativ søndag videre!

Klem Anita