lørdag 20. oktober 2007

Oppdatering

Hei alle mine venner der ute. På tide med en liten oppdatering kanskje.. Her i huset har sykdom herjet den siste uken. Melina har vært verst utsatt; brennkopper, omgangssyke og infiserte og irriterte mollusker.. På tide at hun får tilbake en normal hverdag igjen! Mandag tryglet jeg om at jeg fikk bytte med henne, men noe sviktet på vegen - tirsdag ble jeg selv dårlig. Altså; to pasienter og stelle for de to andre. Nå kan bare alt bli bedre:-) Været også... fy søren så dårlig høst vi har hatt her i trøndelag. Regnet pøser ned og det er surt og kaldt. Av det blir det mye innevær og hva kan man gjøre inne; jo, scrappe selvfølgelig. Jeg har begynt å tenke på julekortene og juleserien til magnolia er bestilt. Håper det dukker opp i posten snart - kjenner jeg er utålmodig. Mens jeg venter har jeg scrappet litt videre på ferialbumet, samt levert noen LOer til div. konkurranser på ulike steder. En liten titt følger. Dessuten legger jeg ved et par bilder jeg tok av Melina i går. Hun ville absolutt krølle håret før hun skulle i barneselskap...på "gammelkjerringmåten":-) Ha en fortsatt fin helg alle!9 kommentarer:

~ Skorpion ~ sa...

Du har laget noen utrolig nydelige layouter - og har like nydelige barn og foto å jobbe med også ;)

Lurte på om du skriver ut bildene selv siden jeg ser du har mange småbilder i LO'ene dine...? I tilfelle hvilken type... Er ny på dette og ønsker å kjøpe egen miniskriver, usikker på hva jeg bør velge og tenke på..

Lykke til videre med scrappingen!!

~ Skorpion ~ sa...

Tusen takk for koselig hilsen i bloggen min. Skal undersøke skriveren du nevnte, så takk skal du ha for tilbakemelding til meg!

Lene sa...

Oi, her var det kommet mange flotte LO'er!
Den som heter Fredfull var virkelig nydelig, og akkurat det - fredfull!
Og så var bildet på nummer to utrolig nydelig.

Gøy med hårrullbildet, jeg ser for meg det på bli en LO av det!?

Ønsker deg en fin uke!

Monica Therese sa...

Så utrolig flotte lo'ene dine ble!! Kjedelig når hele familien ligger strykeflate i sykdom,men bra at dere er bedre nå da =) Leste utdraget av boken din,satt med tårer i øynene allerede etter første setning omtrent,du skriver godt,og på en måte som kan røre ved ethvert mors hjerte (ihvertfall mitt =) ) ha en strålende kveld!!

Elisabeth sa...

oj oj oj så mye flott det var her inne... DE flotte Loène og barna dine er jo bare så fotogene.. huff litt synd med høstferie uken da...
Jeg tittet også lenger ned.. tenker på det innlegget med lyssetting.. Fått noe svar på det?
Når vi fotograferer på min jobb, så er det lys(blitz) som går inn fra begge sidene og en som går opp i taket... sånn at den "kaster" lyset ned bak personene som blir tatt bilde av. De står heller ikke helt inntil veggen.. Tror nok det blir bra når du får deg en ekstern blitz, men da er det ikke så godt å ta høyde bilder... Det er jo så mange gode foto programmer.. jeg bruker ofte å ta bilde i bredde og så beskjærere jeg de til høyde.. da slipper man skygger..
Ha en fin dag
hilsen elisabeth

Monica sa...

Huff, stakkars dere, så mye sykdom. God bedring, håper dere er friske og raske veldig snart *godbedringsklem*
Nydelige LOer du har lagt ut, kjempefine.
Og klart snuppa måtte har krøller, så søt da *fnis*
Fortsatt fin uke, og mens du venter på bedre vær kan du kanskje ta en titt i bloggen min, du har nemlig blitt tagget ;)
Klem

Catrine sa...

Huffda, så kjedelig med masse sykdom! Håper dere er på bedringens vei nå.
Flotte LO'er og bilder du har lagt ut! Det av Melina med hårruller er jo bare herlig!
Ha en flott torsdagskveld! *klem*

Jorunn sa...

Wow....gjett om eg har kosa meg no, sett gjennom bloggen din...
Du er virkelig i toppklassen av scrappere altså....så utrulig nydelige LO`er. Perfekte fargevalg og kombinasjoner!!! Imponert!!

Ha ei flott helg!

Ingrid sa...

Beautiful girl :o)
Have a nice day!