søndag 20. januar 2008

Enda en helg ved enden..

..de raser avgårde. Når uka endelig når fredag har jeg en forventning om at helga skal vare veldig lenge; så skjer aldri. Sitter her og griper litt fast i de siste minuttene av fridagen. Har fått scrappet litt; endelig. Imponert over at jeg har fått julaften for begge ungene ned på èn LO. For å være litt effektiv har jeg sagt til meg selv at jeg skal forsøke å lage en del LOer med mange bilder fra slike dager. Det er så mange av bildene jeg gjerne vil ha med, men hva skal vi med ti LOer fra en dag..., når man har 364 andre dager i året man også fotograferer;-)

Starten på dette året ble litt tøffere enn jeg hadde håpet, men nå ser ting ut til å gå vegen igjen. Begynte endelig å trene etter jul tidlig i uken og jammen meg fikk jeg ikke til fire økter på de fem siste dagene. Kjenner at det gir energi og det er akkurat det jeg behøver nå. Jeg er nok et skikkelig vår/sommer menneske. Hva har man da og glede seg til i januar? Februar??;-)

Ha en super uke folkens!

6 kommentarer:

Elisabeth sa...

wow............tror virkelig de jule-lo'ene dine er rett og slett geniale i forhold til slike dager som jul og bursdager....takk for inspirasjonen, de var lekre som bare det......håper du og dine får ei flott uke...klem

Lene S sa...

Så nydelige sider!! Kjenner meg igjen i beskrivelsen din av uke og helg... Tiden går alt for fort! Og det er så trist å tenke på når man har barn synes jeg.. Men vi får prøve å stoppe opp av og til ;o)

Ha en fin uke!! :o)

ania sa...

Nydelige sider! :) Elsker kvadratcoppingen av småbildene :) Lykke til med de gode forsettelsene! Jeg begynte også bra men siste uka daffet jeg litt av på den fysiske delen gitt :p

Anita Hagen sa...

Men gud så herlige LO'er. Gøy med en hel bildeserie. Det ga LO'en masse liv og historie. Herlig!

Ellers masse flotte bilder fra julefeiringen ders Hege. Ser ut som om dere hadde det fantastisk, og det gleder meg å se!

Ha en strålende tirsdag videre!

Klem Anita

Heidi sa...

Så nydelige sider!!!!

Det ligger en utfordring til deg i bloggen min.

Ha en flott helg!!

Elisabeth sa...

pssst, ligger utfordring hos meg også til deg...;o)