mandag 4. februar 2008

Nytt på scrappefronten.

Hei på dere der ute. Det går litt i rykk og napp med scrappingen; men forrige helg fikk jeg faktisk scrappet flere. Et par til konkurranser på Arcticscrapbooking og et par for å teste ut noen skisser. Ser jeg har gjort meg litt bundet til det siste; må liksom ha en skisse for å komme i gang. Følte faktisk at jeg var litt friere før. Jeg er heller ikke så fornøyd med at jeg er litt "låst" i stilen. Rene ryddige linjer med få krumspring. Jeg er nok en "klassiker" og det gjenspeiler veldig scrappestilen min. Tross dette liker jeg best av disse LOene den som skiller seg mest ut fra denne "malen". Dere gjetter vel hvilken...;-)


Forøvrig er jeg utfordret igjen - denne gang av Scorpion. Takk for utfordringen, men jeg kommer rett og slett ikke på flere "hemmeligheter" å dele i øyeblikket. Se bl.a. lenger ned på siden for avsløringer om meg;-) Siden jeg tror alle mine "bloggvenner" har blitt utfordret minst en gang, avslutter jeg her. Evt. kan jeg si at jeg utfordrer dere alle lesere til å fortelle syv sannheter om dere selv i egen blog;-)

4 kommentarer:

ania sa...

Lekre og søte LO'er :) Synes du har greit fint det å prøve å gå litt utenfor stilen din her jeg :D Men altså, den "vanlige" stilen din er jo nydelig!! :D

Maria sa...

Fiiine LO'er Hege!
Gjett om jeg er fornøyd med helgen!! 7 kort ble resultatet, men det viktigste var at alle som kom var fornøyd!
Skal lage en Photoshopcollage med alle kortene som ble laget på treffet, det var masse fint!
Håper du har hatt en fin morsdag og at du ladet batteriene til en ny uke!
Klem - Maria:-)

Linn Kristin Stølan sa...

Herlige LOer! Takk for hyggelige ord om Vi Scrapper, det er inspirerende i arbeidet vårt. Ønsker deg en fin uke!

Rick sa...

I don't understand the words, but I do think that your pages look nice.

http://organizeddoodles.blogspot.com/