mandag 24. november 2008

Noe juleforberedelser i gang..

..men det går tregt. Favorittkaken, Sarah Bernhardt, ligger i fryseren, men jeg er redd det blir tomt for den før det er blitt desember. Jeg har også fått kjøpt den første julegaven som må i posten i morgen; den går til lille Emily i Eqvador. Det føles deilig og nyttig og sende en pakke dit; jakke, dukke, puslespill og div. hobbyleker og hårstæsj - ja, det er gaven til henne i år. Anbefaler alle lesere av bloggen til å ta turen innom sidene til Childrens International. Med pakken får lille Emily dette bildet, som ble tatt i går, av Maiken og Melina.Synes det er et koselig bilde, men ikke planer om Maiken vil være med i julekortet til slekt og venner i år. Dvs. at jeg må påbegynne et annet julekort; i det minste begynne å tenke på det.

Ble forresten utfordret på Scraphaugen forrige dagen.

4 kommentarer:

Anne Karin sa...

Hei!
Her hadde du masse fint å se på! Jeg har jo lest boka selvfølgelig. Og det er en veldig bra bok for oss med hjertebarn.

HEIMLAGA sa...

wow! for et nydelig bilde <3 og den snøflak rammen var helt vidunderlig. lurer svært på hvor du har vert så heldig å finne den :D klem vyanmica

Anette S sa...

Jentene dine er så nydelige! Syns du skal snike med bildet på julekortene uansett, jeg :)

God søndag!
Klem fra meg

Malin sa...

Så mange herlige bilder av jentene dine! Du lager så mange flotte LOer, Hege! Har en del lagret her etter vi var prima scrapperinaer under stafetten på scrapping.no. :) Er vel snart to år siden nå vel? Fant i hvert fall bloggen din et sted, og syns det er så spennende å se på det nye du lager!

Jeg har forresten en award til deg i bloggen min!