lørdag 3. januar 2009

Godt nytt år!!!

Et godt skritt inn i 2009 måtte jeg gå før jeg omsider oppdaterte bloggen min. Vi har hatt en lang og fin jul bestående av noe selskapeligheter men mest avslapping. Ikke de store hendelsene altså, om man ser bort i fra at komfyren røk 4. juledag mens lutefisken stod i ovnen og gjestene ventet på stua... Da stod jeg noen minutter på kjøkkenet og tok pusteøvelser før jeg våget meg inn for å fortelle hva som hadde skjedd. Men kasserolledampet lutefisk gikk ned det også;-) Det store prosjektet framover nå er å forberede oss for å kunne ta i hus en liten valp. Ja, hvem skulle tro det; at en hund skulle få bo i samme hus som meg;-) Med sine hår og evt. urensligheter? Mennesker er i endring; så også jeg. Nå er det faktisk jeg som sitter natt og dag og leter febrilsk etter en liten Cavalierier King Charles Spaniel, tricolour i fargen. Jeg er valpesyk altså. Har tinget på en valp vi får vite om vi får om noen dager; venter i lengsel så lenge.

Her er et lite bildeskred fra våre juledager.

Melina hjelper til med å lage dørkransen.


Maiken og Melina skriver brev til julenissen lillejulaften...Vi har tradisjon for å spise pinnekjøtt lillejulaften. Denne julen inviterte vi også med søsteren min og familien på å innlede julen. Mannen har ansvaret for maten denne dagen og den ble fantastisk god!!!
Det er julaften og tre spente barn venter på pakkeåpning. Maiken feiret julaften med faren og familien i år.
Jentene har oppdaget julenissen..
For at skjønnheten skal holde alle selskapeligheten gjennom trenger den litt hjelp..

3 kommentarer:

Eli Kristin sa...

Hei Hege og et riktig godt nytt år til deg & dine. Flotte bilder av vakre barn og herlig julestemning hos deg ;) Dørkransen var nydelig!

*klem*

Camilla sa...

Jeg har deg i feeden min, men har ikke sett denne posten før- så merkelig. For noen nydelige høytidsbilder du har tatt! Du er så flink med kameraet!! Og den kransen var så lekker. enkel & perfekt. Jeg lagrer den i inspirasjonsmappen min, og kanskje jeg forsøker på en kloning enste år, da jeg endelig skal ha en jul hjemme:)

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色