mandag 26. februar 2007

Nok en helg ved enden.

Jammen meg raser ikke tiden avgårde. Fredagen er ukens herligste dag etter min mening; avslapning og forventning til en helg man tror skal vare hele evigheten. Plutselig er den imidlertid omme. Men jeg skal ikke klage; foran meg ligger en hel uke med vinterferie.

Har scrappet litt i helgen. En til en "jakta" på arctic scrapbooking, og en til designsidene til scraphaugen. La selv ut en utfordring om en scraplift på scraphaugen i går og ble fristet til å lage den selv også. Orginalen er av Amy Howe -en av mine absolutte favoritter. Min kopi ble ganske anderledes i stilen kan man si:-)Om noen skulle være i tvil....min er neders *hihi*.2 kommentarer:

Camilla sa...

Den var skikkelig flott den liften din av Amy Howe. Skikkelig spreke farger! Digger også mye av det hun lager. Og så nydelig indianerjente du har. Så moro at hun ville være noe litt mer orginalt enn prinsesse. Nydelig layout den også.

De andre var også super flotte. Skikkelig kul ide den med status. Liker stilen din skikkelig godt og finner alltid inspirasjon i arbeidene dine!!!

Catrine sa...

Jeg synes liften din er superflott! Herlige farger og så moro å se en litt annen siden en den søte og smilende av datteren din! ;)
Nydelige LO'er i posten under her og!
Ha en fin tirsdagskveld! :)