mandag 19. februar 2007

Testing

Nok en gang har jeg hatt problemer med tilgangen til bloggen min. Nå håper jeg at jeg får lov til å være her inne i min egen varme:-)

Det har gått over en måned siden sist jeg oppdaterte her inne. Hva har skjedd siden sist? Framfor alt har den siste måneden vært preget av sykdom. Fytti hvor lei jeg er av snørr og hoste og "lekkasje" fra begge ender... Har hatt det på omgang alle her opptil flere ganger. Jeg gleder meg til våren kommer og til at vi kan dra helsemessig gevinst av den vitamininnsprøytningen solen kommer med:-)

Har imidlertid fått litt tid til å scrappe litt også den siste tiden. Var så heldig at jeg gikk seirende ut av finalediva 2006 på scrapping.no. Det var knallbra med tanke på alle de gode finalistene. Jippi!!! Premien er et reisegavekort på hele 5000 kr. Gleder meg til å planlegge bruken av dette:-) Her er mine to finalebidrag:3 kommentarer:

Helle sa...

Heisann her var det visst en stund siden jeg har vært! Gratulerer igjen så mye med Diva-finalen! Skal bli spennende å høre hvor du reiser!

Ønsker deg en super mandag!!

Ellen sa...

Så bra at du er inne igjen!! Håper det varer nå da! Gratulerer så massemasse med Diva-tittelen! Fantastisk flotte bidrag du hadde laget! *bøyer meg i støvet og hoster litt* ;o)
Håper du finner en kjekk påass å reise!

Heidi sa...

Så godt å se deg igjen!!! *klem*
Gratulerer nok engang som diva!!! Håper dere/du får masse glede av premien!!!
Sykdom er ikke noe gøy...vi har sluppet unna av en ellear annen grunn vi...i allefall så lang. (Bank i bordet!!)

Heidi