lørdag 13. januar 2007

Endelig inne igjen.

Herlighet som jeg har kranglet med passord og innloggingssystemet på bloggen min de siste dagene. Endelig er dørene igjen åpne:-)

Vi er godt ute i det nye året allerede og i dag "feirer" vi 40 årsdagen til mannen her i huset. Dvs. feiringen blir noe amputert. Melina fikk omgangssyke med oppkast i natt og ligger utmattet på sofaen. Dagens tapaslag er avlyst, men det kan vi ta igjen senere. En rolig kveld er ikke å forakte det heller.

Ellers er jeg noe forarget på skriveren min for tiden. Den er et halvt år gammel og er på sin andre tur på verksted nå. Det var det siste jeg trengte! Jeg er totalt avhengig av den til bilder og scanning og det forsinker scrappingen min. Også nå da jeg allerede "henger etter". Hadde forsetter for det nye året om at jeg skulle starte effektiv i å delta på konkurranser som går over lengre tid, men det blir veeeldig travelt nå å få det til. Håper inderlig jeg får til å delta på diva finalen på scrapping.no som starter på mandag. Krysser fingrene for at jeg har bilder som passer til oppgavene.

Jeg er forresten blitt tatt opp som medlem av det kreative teamet på scraphaugen: http://www.scraphaugen.no. Morsomt - jeg gleder meg til å komme i gang med den jobben.

Fikk levert et bidrag til skisse o mania på scrapping.no forrige uke. Det var mange deltagere og jeg var overveldet over hvor mange stemmer jeg fikk. Morsomt, selv om det var bare nesten at det holdt til finaleplass.

6 kommentarer:

Heidi sa...

Gratulerer med mannen Hege....tenk nå har vi menn i 40-50 årene...he, he. (Jeg erter min mann litt med akkurat det skjønner du...)

ha en flott helg!

Heidi

Anette S sa...

Godt Nyttår! Og gratulerer med mannens bursdag og designteamjobb! Det er fult fortjent! Håper du får fikset printeren raskt så vi får se bidragene dine i Diva finalen!! Lykke til!

Livy sa...

Dette er en utrolig flott LO! Som fikk min stemme i konkuransen. Den er utrolig fin!

Gratulerer så mye med designteam jobben også, gleder meg til å se det fine du lager:-)

Camilla sa...

Så flott LO du hadde i skisse-o-mania. Likte den veldig godt. Gratulerer så mye med designjobb, det blir jo spennende.

får håpe printeren din snart blir frisk, og håper inderlig å se bidrag fra deg i diva finalen. Gleder meg skikkelig til å se resultatene.

Lykke til ihvertfall:)

Catrine sa...

Gratulerer med designjobben!
Håper du får ordnet printeren din sånn at du kommer igang med scrappingen. Lykke til i divafinalen!

Jule LO'en din her er nydelig!

Hilde sa...

Hei!
Gratulerer med 40 åringen.
Og det bidraget ditt i skisse-o-mania var nydelig....hmmmmm selv om det vel var jeg som slo deg, så det ikke ble finaleplass *flau*
Kan fortelle at både jeg og eldstemann på 16 syns DET bidraget var nydelig....han så nok etter andre ting enn meg men....hihi...

God helg!!