lørdag 17. mars 2007

Himla og du som tiden går. Hektiske dager på jobb og hektisk i "fritiden". Skynder meg til å bli klar for våren liksom - for da liker jeg å ha god tid å nyte årstiden. Ikke mye som minner om vår i dag forresten. Ute snør det sidelengs, dvs. at dagen i dag har inneholdt alt av "skiftende skydekke", "variert nedbør", "svingende temparaturer" og "opptil storm i kastene".

Siden sist har jeg hatt noen dager i Oslo sammen med min eldste datter og en venninde. Målet for turen var at jentene skulle på konsert i Oslo Spektrum med Snoop Dog og han puffipaffipiffidaddy ett eller annet. Husker aldri navnet på sistnevnte så lenge han skifter i ett sett. Installerte oss på Plaza slik at avstanden skulle være kortest mulig. For henne var det årets opplevelse. For meg var det dager med nervene på høyspenn. Stor by med mye rart for en trønder alene med sin femtenårige datter og venninde. Mye bråk utenfor spektrum. Jeg gikk "vaktrunder" sammen med en mengde politifolk:-) Ellers er det trist å se på hvor mye elendighet det er - stoffmisbrukere, prostituerte, tiggere....de er så synlige. For oss "turister" er det en stor del av det vi ser. Håper det er mulig å finne en løsning på det enorme problemet.

Det har blitt scrappet en del i det siste også. Det finner jeg alltid tid til.. Noe til designsidene til Scraphaugen, en til scrapliftcupen på papirgleder, en til jakta på arcticscrapbooking og noe som enda ikke kan legges ut...

Her er et utvalg:

Denne første er en scraplift av mitt nye idol; C.D. Muckosky. Link til bloggen hennes i "linklista" til høyre.
6 kommentarer:

ania sa...

Så mange nydelige layouter! :) Og ja, vet hva du mener mht Oslo.... jeg vet ikke om det er det faktum at jeg har flyttet fra Oslo eller fordi jeg nå har egne unger og merker det påvirker meg på en annen måte enn før, men jeg synes ikke det er så veldig hyggelig å gå ute på kvelden som jeg gjorde før...er mer var for ting rundt meg..og ting som *kan* skje...selv i dagslys... Men - høres ut som en veldig kjekk opplevelse for ungene! :)

Kirsten sa...

Her var det masse flott ja :D
Spennende detaljer og flott oppsett, takk for at jeg fik snike innom og kikke litt!

Oslo er mye av mye, men det er synd sentrum blir så dominert og preget av så mange triste sjebner på kveldene... Det er først da man ser dem, virkelig _ser_ hvor mange som har falt litt utenfor et A4 liv.
På en måte er det litt godt å oppleve skyggesiden og å bli minnet om hvordan det også kan være, men det er ikke noe for barn, nei.
Håper det var litt bra også da, det er jo endel ok ting i byen også.
Fortsatt god søndag!

Catrine sa...

Så utrolig mange flott layouter du har laget! Takk for titten! :)

Skjønner godt hva du mener ang. Oslo ja - og jeg merker selv jeg er særlig oppmerksom på det nå som jeg har barn. Håper iallefall jentene (og du) hadde en flott og minnerik tur! :)

Linn sa...

Oslo kan være stort og skummelt, ja! Har vent meg godt til byen nå, og ser på meg selv som sånn passe urban... men husker godt hvor stort og ukjent det var da jeg begynte å studere her som 19-åring. Skulle gjerne vært på konsert med Snoop og P Diddy selv, altså!!! Morsomt at dagens ungdommer liker dem, siden jeg nærmest er "oppvokst" med dem selv...

Skulle gjerne vært like produktiv som deg, altså!! Og like flink, men det er en annen sak.... Du kan glede deg til første nummer av Vi Scrapper hvis du trenger inspirasjon til bruk av Narratives-ark! For der blir det en del scalloped edges. Ha en fin uke videre!

Stine sa...

Hei! Så flotte LO'er du har laget! Misunner deg forresten håndskrifta di! :) Veldig stilig scraplift, tror jeg må ta en tur i bloggen til ditt nye idol, alltid kjekt med ny inspirasjon! :)

Ha ei finfin helg!

Helle sa...

Du store du er jammen produktiv!! Så mye nydelig!

Skjønner hva du mener om Oslo, men det skjer nok andre steder også. Kanskje det er mer synlig der? Vi ser mye elendighet her også, det er så trist.

Høres uansett ut som en morsom tur, håper de hadde glede av piffipuffi´en! ;)