lørdag 19. mai 2007

Sperre...

..scrappesperren kom brått og brutalt. Fikk en utfordring jeg sliter med å finne ut av - VANSKELIG!!! Jeg gir meg imidlertid ikke; ser frem til den tilfredsstillende følelsen av å ha klart det til slutt...*håper*. Inntil jeg "ser lyset" skal jeg forbruke litt energi. Vår, ferie og lys har gjort sitt - jeg er våken fra vinterdvalen. Så da vandrer jeg ut i kveldsskumringen folkens. Ha en flott kveld alle sammen!

Denne var forresten på trykk i Vi Scrapper. STOLT!

5 kommentarer:

Anita Hagen sa...

FANTASTISK! Gud for en lekker LO. Så flott at du har tonet ned det ene bildet og lagt teksten over. Skikkelig lekkert og en fryd for øyet!

Klem Anita

ania sa...

Virkelig nydelig LO! :) Sperre har jeg nylig kommet meg litt ut ifra, så jeg misunner deg ikke din situasjon akkurat nå!! Men - bit sammen tennene og lysten og kreativiteten returnerer når du minst aner det! Ha en fortsatt god helg! :)

Anette S sa...

Ser ut til at det er mange som har sperre om dagen. Det er så kjedelig! Håper du snart er tilbake i det kreative hjørnet! Nydelig Lo!

Stine sa...

Hei Hege, gratulerer med publikasjon i Vi Scrapper! Nydelig LO, skikkelig fint bilde og flott med teksten over. Håper sperren din går kjapt over, det er jo så kjedelig, kanskje det hjelper å finne noe å lifte?!

STINES SCRAPPEROM sa...

En helt nydelig LO.Grattis med publikasjon, du har all rett over å være stolt av denne flotte loen ja. Scrappespærre vet jeg desverre alt om, kjedlig, men har funnet ut at scrappeshopping kan hjelpe ..*knis*