lørdag 15. mars 2008

God påske!

Ja da er vi gått inn i påskeuken. Vi er heldige og har fri hele påsken; det skal nytes til fulle. Første del blir vi antagelig hjemme med dagsturer om været kaller oss ut til skogs. I morgen står et besøk i alpinbakkene på Storlien på programmet og i den forbindelse har vi i dag gått til innkjøp av utstyr for Melina. Hun har stått på slalom også tidligere, men aldri med eget utstyr. I kveld har hun tørrtrent på stuagulvet så hun er godt forberedt:-) I slutten av påsken kommer vi til å være på hytta og værmeldingene sier foreløbig at vi må pakke solkremen; dvs. endelig en flott trønderpåske. For godt til å være sant?

Har blitt en del scrapping i det siste og det er på tide å oppdatere her inne med noen "nyheter". Først LOen jeg vant denne runden i Snøballkrigen på Arctic Scrapbooking. Jippi!Laget til en utfordring på Scraphaugen:


Fikk laget to stykker på et treff her i Trondheim - rekord??
Disse to laget jeg til jakta på Arctic. Laget to versjoner og leverte til slutt den første som ikke nådde opp.

Mitt bidrag til jakta nr. 7.


Jakta nr. 8


Og så mitt bidrag til skissecupen på papirgleder. Jeg ble nr. 3 i finalen og er superfornøyd!!!!! Ikke minst pga alle de gode tilbakemeldingene jeg fikk. *stolt*


To bidrag til første runde på scraphaugen. Fikk delt andreplass:)
Liftoppgave februar på arctic. En oppgave jeg selv fant fram til etter å ha vunnet skisseoppgaven for februar...Til månedskonkurransen på Scraphaugen for februar.Helt til slutt; en som jeg sendte til Papir i hjertets konkurranse om å scrappe "kjærlighet". Det var ikke mange deltagere til konkurransen, men jeg er like fornøyd med at jeg vant et gavekort til butikken deres. De har fantastisk mye flott!!!Puh...jammen har jeg fått scrappet en del!!!

6 kommentarer:

Camilla sa...

WOW! Så mange flotte layouter du har laget! Må kikke på dem en gang til tenker jeg:) Vil ønske deg en riktig god påske- håper at du får bruk for solkremen da!!

Kristina sa...

Oi, så fort du produserer da, og du produserer jo så mye flott! I tillegg deltar du og gjør det bra i utfordringer. Jeg er imponert. ;)

God Påske.

Elisabeth sa...

wow, ja her har du jommen meg fått scrappet mange flotte LO'er altså, den ene lekrere enn den andre om mulig.....jeg lar meg imponere over stilen din, liker den skikkelig godt altså....du er supergo...ha ei fin påske

~ Skorpion ~ sa...

ååååå så nydelig, jeg bøyer meg i støvet, he-he :) Du har laget noen utrolig herlige LO's med fantastiske bilder og detaljer! God påske på hytten til dere! ;)

Anette S sa...

Wow! Så mange fine LOer! Siden jeg ikke er så mye i samme forum og galleri som deg er det virkelig koselig å komme hit for en titt og masse inspirasjon! Nydelig!

Gro sa...

Så utrolig mye fint du har laget, lenge siden jeg har sett noe til deg på scrapping.no.

Men nå har jeg lagt denne siden i favoritter...
Så da får jeg følge med her vet jeg..

Kul musikk du hadde i bloggen.