lørdag 1. mars 2008

Scrappedugnad

Jeg har sovet i timen; jeg har gått glipp av mange flotte utfordringer på Scrappedugnad. Denne gangen ligger en utfordring gitt av Corinne Delis. Den går ut på at man skal lage en LO der man deler av sine innerste tanker. Mine tanker og bekymringer omhandler stort sett mine to døtre; derfor også en LO om dette.

Teksten er som følger:
Som mørke, tunge skyer kan jeg vel best illustrere min bekymring for mine to "små". Jeg skulle så gjerne ha gitt dem solskinn i form av en frisk helse. Det piner et morshjerte og se sine barn lide av smerte, angst og fortvilelse samtidig som de spør; hvorfor? Det samme spør jeg meg selv; hvorfor fikk mine to barn alvorlige sykdommer? De har allerede oppleve så vanvittig mye vondt. Det eneste jeg kan be om nå er at de i fremtiden mestrer og holde sykdommene under kontroll slik at de slipper nye, alvorlige konsekvenser. Jeg håper for dem, av hele mitt hjerte, at de vil oppleve mest av solskinn!

9 kommentarer:

ania sa...

Så nydelig og vakker denne var Hege!! *klem* :)

Linn sa...

Snufs, ble rørt til tårer her... så flott LO den var så håpefull og leken ifht en tøff tekst å lese. Nydelig på alle vis og viser så godt mange av livets sider...

Catrine sa...

Nydelig LO! Og teksten er rørende og flott! *klem*

Line Hjemaas Bøthun sa...

Kjempefin Lo. Virkelig rørende tekst. Dere har hatt noen tøffe år, skjønner jeg.

Ellen sa...

Så utrolig flott denne var, Hege!! *klem*

Torill sa...

rørende ord hos deg også! Ja vi vet ingenting om det som kommer! Takk for gode ord på bloggen min! Det går bedre med pappa!!! Heldig vis! Lykke til videre!

Aquarell sa...

Nydelig og herlig side! Flott tekst.:)

T:o)ve sa...

Heisann!
Så mye flott å se her inne på bloggen :o)
Masse inspirasjon!
Håper du stikker innom på et treff en gang, alltid kjekt å bli kjent med flere scrappere her i Trondheim ;o)

Kristina sa...

Wow, for en kul LO. :)