søndag 6. april 2008

Patetisk!!!

Ja det var utsagnet vår femårige Melina ropte ut. Dagen i dag har inneholdt gråt og tenners gnissel, men også jublende hyl: Jenta har kastet støttehjulene på sykkelen!!! Etter å ha strevd i en halvtime, med meg pustende og pesende etter seg, syklet hun glad og lykkelig avgårde (hvorpå mor ble stående igjen, rørt til tårer...). Sykkelturen endte i fall da hun ikke rakk å sette ned foten etter bremsing hvorpå hun reiste seg, kikket på meg og ristet på hodet mens hun altså ropte: PATETISK:-) Like fullt; vi skriver 6. april 2008 i historieboken hennes - en, langt fra patetisk, merkedag! Hurra!

Ellers har det vært lite scrapping i det siste. En skulder har slått seg vrang og jeg forsøker å begrense aktivitetene på hobbyrommet enn så lenge. Regner med at jeg kommer sterkere tilbake om ikke så lenge!! Likevell har jeg vel en del som fremdeles ikke har blitt publisert her inne - på tide med oppdatering!

Denne hjalp meg til finalen i papirgleders skissecup - hurra!!!!!!!!


Bidrag til cupen på Scraphaugen
Denne ga meg førsteplass i snøballkrigen hos Arctic.

5 kommentarer:

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
bibbi sa...

WOW! Fantastisk nydelige LOer, du er en kunstner - rett og slett! :)

Anonym sa...

See Please Here

Stine sa...

Hehe, så artig sykkelhistorie, blir vel en bra LO etterhvert regner jeg med?! :) Kan faktisk huske når jeg selv lærte å sykle uten støttehjul, ganske stolt ja!
Lekre LO'er du har laget!! :)

Linn sa...

Så herlige LOer! Og for en flott sykkelhistorie! Så mye morsomme ting de små får seg til å si.