tirsdag 15. april 2008

Ny utfordring!

Jeg likte veldig godt skissen som ligger som utfordring på scrappedugnad og måtte selvsagt prøve meg på den. Anbefaler forresten alle å gå inn på disse sidene; masse inspirasjon og hente og fine utfordringer hele tiden. Flinke jenter! Denne gangen kom utfordringen fra svenske Lucy.

SKISSEN


MIN LØSNING

6 kommentarer:

Torill sa...

Kjempeflott bidrag til Scrappejungelen!!! Og tusen takk for komentaren din på siden min! alle gode tanker hjelper i tunge stunder!!! Jeg er bare innom og kikker litt! og her var det mye flott!!! Kan jeg linke til deg? Bare link til meg om du vil!!!

ania sa...

Nydelig bidrag Hege! :)

Anette S sa...

Nydelig LO! Skal få prøvd meg på den skissen snart jeg også! Så søt jenta di er med lys kjole og støvler! Perfekt kombinasjon! :)

Shakadal sa...

Attention! See Please Here

~ Skorpion ~ sa...

Hei igjen Hege! Du er kreativ som alltid - du lager de herligste LO's, elsker stilen din! Så flotte detaljer og løsninger - og bildene er jo bare nyyydelige!

Leste litt om historien til Melina... det var en brutal start på livet for solstråla di. Har et vennepar som venter på tid for hjerteoperasjon på Rikshospitalet for babyen sin født desember '07. Ikke like dramatisk som da dere fikk Melina siden dette er planlagt, men det er mange tanker for foreldrene...

God langhelg til dere! ;)

Inger Marie sa...

Så stilig LO´en ble da. Jeg burde virkelig ha hengt meg med på den skissen jeg som har planer om å begynne å scrappe.

Ha en fin pinsehelg

God klem fra Inger Marie