lørdag 10. mai 2008

Dårlig blogger.

Ja det er jeg jammen meg om dagen. Lenge siden jeg har oppdatert her inne. Våren er nok en tid som går med til mye annet enn scrapping og blogging... I tillegg har jeg vært syk et par uker, hvorav en sengeliggende uten overskudd til noe som helst. Men nå er jeg i høyeste grad oppegående igjen. Nyter dagene med varme i lufta og sommerferie som nærmer seg. Herlig! De siste dagene her jeg vært travelt opptatt med å forberede konfirmasjonsgave til helgens konfirmant, et tantebarn. Foruten noe scrapping har jeg satt sammen en film med opptak fra guttens første barneår. Mye moro og jeg regner med å få se en rødmende konfirmant:), men ikke verre enn at jeg vet han takler det. Scrappeprosjektene mine venter jeg med å legge ut her inne da jeg er redd at noen smugtitter og at gaven med det blir avslørt;) Imidlertid har jeg noen prosjekt jeg kan legge ut for å oppdatere med noe relativt nytt.
Ha en flott pinse folkens!
Denne sendte jeg fysisk til Scraphaugens butikk i Bergen der den deltok i en konkurranse. Hipp hurra for seier!


Disse to brakte meg til seier i jakta runde 4 på scraphaugen. Mange gode oppgaver der om dagen; anbefaler deltagelse!Og til slutt en jeg leverte til skissekonkurranse på papirgleder. Jeg vant! Det ga meg enda en billett til finalen. JIPPI!!!

6 kommentarer:

ellas sa...

WOW her var det mye digg!! Så flott blogg, og for et innlegg i dag da.

Den loèn med ingenting stopper mamma min, fanget bare hjertet mitt altså!! Nydelig!!

Liker stilen din kjempegodt. Så sinnsykt dyktig du er!!

Torill sa...

Så flotte LOer! Og gratulerer med finaleplass!!! Vel fortjent!!!
Så bra at du er på beina igjen!!!

ania sa...

Så nydelige LO'er!! :) Alltid like kjekt å se når det kommer scrappeoppdateringer her :) Og tusen takk for varmende ord på bloggen min!! :) Ha en fortsatt god pinse!!

tessa sa...

fine lo'er!!!

Torill sa...

Takk for koselig kommentar på bloggen min! Det passer aldri at noen av våre kjære ikke er hos oss lenger, men vi må gråte de tårene som kommer og ta en dag om gangen! Men heldigvis har jeg scrappinga - da kan jeg rømme vekk litt!

ha en flott uke!!!

Elisabeth sa...

gosh, skal si du har laga mye snadder å se på i det siste da, tross sykdom og guffe....håper du er klar for sommeren nå og ikke mer sjuke på dere .....ha en herlig tirsdag alle sammen...klem