søndag 3. august 2008

Sommerferien definitivt over.

Da er sommerferien over for denne gang. Fire herlige uker; med stort sett bra vær uansett hvor vi har vært. De to første uken var vi på Kos i Hellas. Turen ble impulsivt bestilt i mai. Ganske så tilfeldig at vi havnet på Kos da jeg først fant hotellet på mitt søk på nettet, bestilte og undersøkte til slutt hvor i Hellas vi skulle:) Litt motsatt logikk kan du si. Vi hadde imidlertid et veldig flott opphold på et fantastisk sted. Siden det var bare oss to voksne og minstemor som skulle på tur valgte vi å gjøre det enkelt for oss selv; all inclusive, barneaktiviteter, litt underholdning og muligheter for litt opplevelser om vi ønsket det. Vi fant det perfekte hotellet HER. Anbefales for alle som jakter på en avslappende ferie!
Vi kom hjem til Trondheim og tok tydelig med oss finværet. Samme dag ble det nemlig skikkelig sommer her. Vi dro kjapt til hytta på fjellet for noen dager. Jakten på mult, som vi fant ca. 17 stk. av..., ble tidlig avsluttet før vi pakket bort turskoene og tok på badebuksa igjen. Fjellvann, robåt og pølser på bål under skyfri himmel; nammis!


Nå denne siste feriehelgen har vi hatt svigerfar og samboer på besøk. Det er en stund siden sist de var i Trondheim og det var koselig å ha dem her igjen. Ikke minst for Melina som virkelig har savnet farfar.Til slutt en liten oppdatering på scrappefronten. Har ikke produsert noe i sommer, men leverte et par til jakta på Scraphaugen før ferien.


5 kommentarer:

Tonje sa...

Ser ut som dere har hatt en flott sommer! Nydelig paradis dere har funnet dere på Kos:-) Lurer forresten på hvor dere gjorde av finværet her i Trondheim *hehe*

Ønsker dere en fin dag!

ANGELO sa...

Takk for masse inspirasjon. Jeg koser meg når jeg ser gjennom bloggen din fra tid til annen. Nå gir jeg deg en award som jeg håper du vil ta imot. Se i bloggen min for å lese mer :)

Kristin :)

Anette S sa...

Nydelige bilder og nydelige LOer her som vanlig! Ja, sommeren var plutselig over! Men vi fikk i alle fall et par nydelige uker. Så får vi håpe at vi kan få en fin høst!

Og du, det gikk helt fint med kjolen og bryllupet :) Skal få blogget litt i løpet av dagen og vise frem.

Maria sa...

Å Gosj av meg så mange fine sommerbilder Hege! Tror dere må ha hatt det fint! Vi hadde det også bra, men min første ferie uten unger var utrolig lat vil jeg tørre å påstå. Men fikk vært litt tante da og legger ut litt bilder i bloggen senest søndag...
Takk for hyggelig hilsen hos meg! Skal du på Ski treffet??????

Klemmer fra Maria:-)

Anonym sa...

Takk for en interessant blogg