mandag 15. september 2008

En liten oppdatering..

Følte det var på tide med en liten bekreftelse på at vi fremdeles er oppegående her hjemme:) Dagene går og vi forsøker å tilpasse oss hverdagen og tanken på at mormor ikke er her lenger.

Den kreative hjernehalvdelen har hvilt en stund, men jeg kjenner at jeg igjen klør litt i fingrene etter å ta fatt i et prosjekt. Jeg må imidlertid gjøre opp status; hva i huleste skal jeg gjøre med alle LOene jeg produserer? Jeg har noen stappfulle album, samt skuffer og skap der det oppbevares hauger av LOer. Jeg viser de sjelden fram til noen... Jeg kikket selv litt gjennom noen i går og de ga meg bare inspirasjon til å lage enda flere. Mest av alt setter jeg pris på LOene med mye tekst eller de som i bildene forteller en historie. Da føler jeg at jeg har skapt minner for ettertiden. Med det i tankene tok jeg fatt i finaleoppgavene til jakta på Scraphaugen, og jammen meg ble jeg ikke ferdig med begge oppgavene i går. Avstemningen i finalen starter førstkommende fredag og jeg oppfordrer dere til å ta turen innom for å se på bidragene. Mange gode scrappere der inne!

Her er mine bidrag til forrige runde i jakta.2 kommentarer:

Eli Kristin sa...

Flotte LO'er Hege, lekre bilder & detaljer. Lykke til med bidragene dine ;) Håper det står bra til med dere.

*klem*

Monica sa...

Kondolerer og ta vare på hverandre *klem*
Ang. LOene du har liggende syns jeg du skal kjøpe flere album, få de i system og ha de tilgjengelig. Loene dine er altfor fine til å bli liggende i skuffer, du MÅ bare fortsette å scrappe, det er masse inspirasjon i hver eneste LO som kommer fra din kant! :)
Disse 2 var kjempefine! Og masse lykke til med finalerunden.
Ha en kjempefin tirsdag.
Klem