lørdag 25. oktober 2008

Sterk vind og vond rygg.

Denne lørdags ettermiddagne ble en skikkelig "innekoseværdag". Det blåser sidelengs ute og et trøtt trekløver, Maiken, Melina og jeg, har funnet roen inne. Selv har jeg forresten ikke noe valg uansett vær på utsiden. Ryggen har blitt dårligere og dårligere de siste to ukene og torsdag kveld sa den stopp for all bevegelse. Var til kiropraktor i går for en kjapp løsning; men den hjelpen fikk jeg ikke. Han fant en prolaps og deretter bar det til lege for medisinering - fremdeles med håp om at noe måtte det jo finnes som hjalp fort. Negativt igjen. Jeg er dårlig på å ha vondt og jeg er dårlig på å måtte være så rolig på grunn av et vonde. Så sitter vi her da og venter på lørdagskvelden mens mannen er på hytta og forsøker å legge ferdig taket før snøen kommer til uka. Her er et bilde fra arbeidet.



Her er noen scrappeoppdateringer også. Hilsen ei som roter med stilen om dagen.. Under arbeidet med min barndoms konge kom jeg over disse sidene; Scrapperlicious og noen av teknikkene jeg har brukt har jeg hentet inspirasjon til derfra. Jepp - vi har det fortreffelig er en scrapliftutfordring.


2 kommentarer:

Eli Kristin Magnussen sa...

Hei Hege, sniker innom for å ønske dere en laaang & fin søndag! Håper ryggen er noe bedre blitt....? Prolaps er vondt, håper du får hjelp og støtte av dine håpefulle, he-he ;) God bedring ønskes deg fra det forblåste vestlandet!!!
*klem*

PS - nydelige bilder og LO!!! ;)

Torill sa...

God bedring!!!
Disse LOene var jo helt supre da!!! Gode minner å ta med seg!
klem