søndag 28. juni 2009

FERIE!

For et vidunderlig ord; F E R I E!!! I fem uker hele skal jeg nyte late dager med familien. Har vært en tur på hytta i helga, men der var så mye mygg og andre småkryp at vi flyktet hjem igjen. Irriterende og bli jaget av de som er så mye mindre enn oss. Prøvde å forklare dem at vi var de rette eierne av hytta og at de beveget seg på privat område, men de skjønte overhodet ikke norsk...
Opplevde forresten en skrekkopplevelse fredag ettermiddag; vi hadde bare vært på hytta en times tid og gubben drev fremdeles og bar noe materiale fra bilen og opp. Turte sprang sammen med ham før hun plutselig kom ut av syne. Vi ropte og kallte, med mer og mer hysterisk stemmer, uten at hun viste seg. Etter tre kvarter var det til slutt ungene som fant henne; sittende på samme sted som hun var sist vi så henne. Der satt hun og bjeffet, tydelig på jakt etter oss hun også. Hun var sliten og møkkete; antagelig hadde hun fått teften av noe og sprunget avgårde. Imidlertid en flink, liten Turtemor som fant tilbake til utgangspunktet!!! Herlighet så redd vi var; tenkte tusen tanker om hva som hadde skjedd i de laaange minuttene som gikk mens vi lette. Innrømmer at jeg storgrått da jeg endelig fikk se henne igjen.

Om et par dager skal hun på sommerferie i to uker da vi reiser til Sardinia. Gleder meg til å utforske den vakre øya!

Kos dere i varmen folkens!

Den nye kosekroken på terrassen vår!


Noen bilder fra hytteturen i helga.
Et bittelite fjellvann - mon tro hvilken hyttenabo som finner flaskeposten:)


1 kommentar:

Ingunn sa...

Der var du, ja!
Jeg begynte å bli bekymret for deg, du som har vært så flink til å blogge og berike oss med dine herlige kreasjoner tidligere.
Vel, vel, fint å se at det er aktivitet her igjen, og selvfølgelig artig å se bilder av jentene og av Turte.