fredag 1. desember 2006

Dette skulle liksom være en scrappeblogg, men det blir ikke mye scrapping disse travle dagene. Jeg begynte på en LO i forrige uke, og har arbeidet med den ca. 10 min hver dag siden. Får aldri ro til å gjøre meg ferdig, så nå venter jeg til jeg har noen timer alene. I dag har vi pyntet pepperkakene vi laget i går. Nok en koselig stund med lillemor. Det er vanskeligere å få tenåringen i huset med på slike aktiviteter nå - hun sier hun er blitt for stor...
..Men da jeg foreslo for henne at vi skulle kutte ut kalender til henne i år, nettopp fordi hun var for stor, protesterte hun høylytt. DET var en tradisjon....;-) Jaja, nå henger 48 pakker på kalenderen, klare for spente fjes til morgenen. Min hjemmelagede "pandurokalender" synger på siste verset. Ikke fordi den er så veldig mange år, men fordi jeg rett og slett ikke mestrer og kjøpe passende pakker i størrelse og vekt. Neste år må jeg finne på noe annet tror jeg. Slik ble kalenderen seende ut nå i kveld.

2 kommentarer:

Heidi sa...

Vet du...det er godt å høre at det er flere enn meg som ikke rekker så mye scrapping!!! (phu...) Jeg skrev ut bilder til en layout jeg har tenkt å lage til DT på hobbyhimmelen på søndag...de ligger fremdeles her uten å ha blitt kutta ut engang...riktig nok funnet ett ark jeg vil bruke. (Men nå husker jeg jo ikke planen for bildene en gang..fnis)

ha en flott helg!!

Heidi

Heidi sa...

Ville bare tipse deg om noe lurt jeg gjorde ang.pakkelalenderen i år. Har nemlig samme problem som deg. Kjøper alt for store gaver, som kommer til å ødelegge den om ikke sa mange årene. Nå kommer jeg nok til å ha denne i lang tid framover tror jeg. :glad:

Ta en titt i bloggen min så skjønner du hva jeg mener. Hvis du vil da. :hihi:

Heidi