mandag 25. desember 2006

Hjelpe meg så fort tiden går!

Vi har forberedt oss til dette i hele desember. Når tiden endelig er her tror vi at begivenheten skal vare en hel evighet. Plutselig er det hele over - et helt år til neste julaften. Litt vemodig, men; foran meg står en hel uke fri fra hverdagen! Bare kos og hygge og enda en masse deilig mat som bare venter på munner og mette. Liker denne tiden jeg dere. Men til nyåret - da skal jeg bli flinkere til å trimme og spise sundt altså:-)

Har tatt veldig mange bilder disse første juledagene. Legger inn en titt her; de første fra lille julaften og resten fra Dagen med stor D. Ha det fortsatt hyggelig dere!


4 kommentarer:

Linda sa...

Hei Hege! :-)

Så koselig at du la igjen en hilsen til meg i bloggen. :-)

Ja, den julekvelden er over før man får sukk for seg gitt, men å så koselig da. :-) Ser ut som dere har hatt ei flott feiring. Jentene dine er jo så nydelige!

Ha ei fin romjulstid! :-)

Monica sa...

Takk for koselig hilsen i bloggen min :)
Ser og høres ut som om dere har hatt en fin juletid.
Jeg er helt enig med deg, sitter litt med følelsen av at alt plutselig er over. Men heldigvis har vi hatt det koselig og da er det jo bare å ta vare på minnene mens man gleder seg til neste år.

Ha en fortsatt fin romjulsuke :)

Hege! sa...

Takk for koselig hilsen i bloggen min.
Så flotte julebilder du har tatt. Ser ut som dere har kost dere masse i julen ja!
Ønsker deg og dine et fantastisk godt nytt år!

Camilla sa...

Takk for koselig julehilsen i bloggen min. Det har vært noen hektiske dager nå ja, men det har gått utrolig fort. Så flotte bilder av barna du har tatt, ser ut til at de koste seg skikkelig. Her var det også en ivrig liten frøken på julaften.

vil bare ønske deg og dine en fortsatt god jul og et riktig GODT NYTTÅR!