tirsdag 12. desember 2006

Førjulstemning

Jeg elsker denne måneden. Å gjøre juleforberedelser er av mine favorittgjøremål. Sikkert fordi jeg ikke vasker så altfor mye før jul... Jeg gidder ikke stå på den mørkeste tiden av året og skure vegger og tak. Det får vente til våren. De siste kveldene har jeg skrevet julekort. Det tar jammen meg tid å forfatte en personlig hilsen til ca. 50 mottakere. Kjenner skrivekrampen tar meg - er jo ikke vant til å skrive for hånd lenger. Men det er en hyggelig jobb - jeg liker å få julehilsener og tror at også mottakerne av mine kort setter pris på det. Utformingen av kortene kostet imidlertid ikke så mange krefter i år. Maiken var hos fotografen i forbindelse med konfirmasjonen i vår, og på noen av bildene fikk også Melina være med. Vi bestilte julekortene ganske enkelt ferdige fra fotografen og er godt fornøyd med resultatet.


Ellers har jeg pusset sølvtøyet i dag. Dvs. jeg tok den kjappe metoden med alumuniumsfolie og salt. Gikk kjapt og greit det. Da jeg hadde det ferdig kom jeg plutselig på at jeg skulle ta bilde av alt. Vi har ganske mye, og det kan være greit å dokumentere om vi skulle være nødt til å bevise mengden sølvtøy i en forsikringssak eller noe.

3 kommentarer:

Catrine sa...

Så nydelig julekort!
Jeg har enda ikke fikset det i år, men satser på at det er klart til over helga. ;)
Bra å høre at den sølvpussmetoden fungerer, for det har jeg og tenkt å prøve meg på før jul. Vi har riktignok ikke så mye, men det må nå pusses uansett. ;)
Ha en fortsatt fin onsdag!

ania sa...

Nydelig julekortbilde! Sølvtøy ja - eh, jeg skal ikke si noe her jeg, mine ligger i skuffen så og si året rundt de...*blush* Men skal jeg engang bruke de så skal jeg huske på det med folie og salt :)

Helle sa...

Herlig julekort! Og nå kom jeg på at jeg ikke har pusset sølvet... hjelp! Dte må jeg få gjort snarest. Får gå løs på det i kveld tenker jeg. Takk for påminnelsen og ha en flott dag!!