torsdag 14. desember 2006

Endelig noe scrapperelatert.

Rart å tenke på at for bare uker siden fikk jeg laget opptil 5 LOer på en uke. Hvor i huleste hentet jeg tiden og overskuddet? Jeg har innfunnet meg med tanken på at det ikke blir noen flere LOer herfra før på nyåret...eller kanskje jeg får tid til litt kos i mellomjulen:-)

I kveld laget jeg imidlertid små oppmerksomheter til personalet i barnehagen til Melina. Det er koselig å kunne gi dem en hilsen og takke for god pleie og godt samarbeid i det året som har gått. Jeg skal fylle eskene med noe julegodt.

4 kommentarer:

ania sa...

Så søte! :) Håper du får tilbake scrappeenergien snart - men altså, jul er jul - det ER en god del ting som skal klaffe før da - så du er unnskyldt ;) Jeg personlig burde tenke på å ordne viktigere juleting men finner alltid unnskyldninger til å snike inn litt scrapping i hverdagen for det :p

Catrine sa...

Så nydelige små bokser! De blir nok godt mottatt!
Jeg merker og godt at jeg ikke er så effektiv nå i førjulstiden selv om jeg bare må putte inn noen små scrappepauser innimellom. ;)
Men nå er jeg iallefall fått begynt på gavealbumet jeg skal gi bort til jul. :)
Ha en fin fredag!

Heidi sa...

Så flotte bokser!!! Det var jammen en super ide!!!!
Går smått med scrapping her også...men jeg håper innerst inne at jeg rekker en layout eller to til før jul jeg da... ;o)

Heidi

Lene sa...

Så nydelige bokser!
Tipper de ble godt mottatt :)

(Og så ble jeg veldig nysgjerrig på hvilken barnehage jenta de går på. De navnene der passa nemlig veldig godt til ei avdeling på barnehagen der jeg jobba da jeg bodde i Trondheim).